Image

Od 01. augusta na repertoar Cinema Cityja stiže najbrža vožnja ovog ljeta "Paklene ulice: Hobbs & Shaw"

"Paklene ulice: Hobbs & Shaw" (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) je akciona avantura u kojoj glavne uloge tumače akcione zvijezde Dwayne Johnson, Jason Statham i Idris Elba.

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE ( FAST & FURIOUS) sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luk Hobbsa i Dekarda Shawa u filmu PAKLENE ULICE - HOBBS & SHAW. 

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice...

 

Pored novog filmskog naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju animiranu avanturu za sve generacije "Kralj lavova" zatim komediju "Stuber" sa Kumail Nanjiani i Dave Bautistom u glavnim ulogama, te horor "Dječija igra" redatelja Larsa Klevberga.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Kralj lavova", "Hrabri mališan" i  "Priča o igračkama 4".

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.