Image

Violeta pokrenula kampanju Pomozimo zajedno s ciljem da se pomogne onima kojima je najpotrebnije!

POMOZIMO ZAJEDNO

Kao društveno i socijalno osviještena tvrtka Violeta je, u suradnji s humanitarnim udrugama Caritas BiH, Merhamet BiH i Crveni krst RS, odlučila pokrenuti veliku nacionalnu kampanju pod nazivom „Pomozimo zajedno“.

Caritas- konferencija za medije povodom obilježavanja Nedjelje Caritasa

Povodom Nedjelje Caritasa, u prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog, u petak, 15. prosinca 2017. god., Caritas Bosne i Hercegovine organizirana je konferencija  za medije, u sklopu koje je predstavljena i velika humanitarna kampanja Pomozimo zajedno.

 Na konferenciji je predstavnica Violete, gđa. Nevena Sučić, uručila prigodan dar kardinalu Puljiću, a kojim Violeta donira Caritasu u proizvodima 33 000 KM za potrebite obitelji.

 

Crveni krst- obilježavanje Državnog natjecanja ekipa Prve pomoći Crvenog krsta RS

U sklopu obilježavanja Državnog natjecanja ekipa Prve pomoći Crvenog krsta RS, 16. prosinca 2017. u prostorijama sjedišta Crvenog krsta RS, također je predstavljena humanitarna kampanja Pomozimo zajedno, gdje je predstavnica Violete uručila generalnom tajniku Crvenog krsta RS, Djoki Mihajloviću, prigodan vaučer u vrijednosti od 33 000 KM, koji će biti isporučeni u Violeta proizvodima za one kojima je najpotrebnije.

 

Merhamet- godišnje okupljanje članova Merhameta

19. prosinca u prostorijama sjedišta Merhameta BiH, povodom godišnjeg okupljanja svih direktora Regionalnog odbora, članova Upravnog odbora i svih uposlenika Merhameta, također je predstavljena ova hvale vrijedna kampanja, te je ispred Violete, g. Šahiću, predsjedniku Merhameta, uručen simbolični vaučer u iznosu od 33 000 KM u  proizvodima za najpotrebnije obitelji diljem BiH.

 

Društvena i socijalna odgovornost Violete

Violeta se oduvijek rado odaziva društvenim i socijalnim projektima i angažmanima u želji da pridonese razvoju i rastu svoje zajednice.

Već više od desetljeća surađuju s rodilištima diljem regije, u kojima je rođeno više od 77 000 djece, a sve ih daruju Violeta poklon paketićima tako da od prvog dana mogu koristiti samo najbolje.

Duži niz godina Violeta kroz prigodno nagrađivanje podržava maturante diljem BiH. Ove godine se u projekt  prijavilo više od 200 razreda osnovnih i srednjih škola koji su svojim zalaganjem i inicijativom uspjeli zaraditi više od 60 000 maraka, koje im je Violeta od srca podijelila.

Podržavaju  rad sportskih klubova diljem zemlje, te se trude mladim sportašima omogućiti kvalitetan razvoj i rast u onome što vole.

 

Kampanja Pomozimo zajedno

Kampanja „Pomozimo zajedno“ započela je 10. prosinca 2017. i traje do 10. siječnja 2018., a u tom razdoblju kupnjom bilo kojeg  Violeta proizvoda i vi sudjelujete u pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

Podržimo i mi kampanju Pomozimo zajedno

Priključimo se svi kampanji, te već ovog vikenda u Sarajevo Holiday marketu, provedimo ugodno vrijeme s maskotama Tetom Violetom i Medom.

 Svojim dolaskom podržimo ovu vrijednu kampanju, te putem društvenih mreža pozovimo i svoje prijatelje da podrže kampanju i na taj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

 

#Pomozimo zajedno