Image

VAN GOGH - VIŠE TE NE VOLIM KO PRE

Grupa Van Gogh Vam poslije skoro dva mjeseca od premijernog emitovanja svog prvog singla pjesme "Za suze nema vremena" , koja je za kratko vrijeme postala hit na mnogim regionalnim radiostanicama, s ponosom predstavlja svoj drugi po redu radijski singl.

Prema mišljenju mnogih koji su pjesmu čuli, riječ je o "novoj koncertnoj himni" grupe Van Gogh, pjesmi temperamentnog ritma i stadionski pjevljivog refrena, pjesmi pod nazivom "VIŠE TE NE VOLIM KO PRE" sa budućeg, desetog po redu studijskog albuma grupe "More bez obala", koji će se pod etiketom Van Gogh Produkcije, pojaviti na trzištu 13.02.2019. a izdanje će takođe biti dostupno na svim aktuelnim download platformama.

Ovom prilikom Vam i premijerno najavljujemo prvi zvanični spot grupe, snimljen za pjesmu "Možda baš sad" koja je ujedno i treći po redu radijski singl. Premijera spota se očekuje u prvoj polovini februara.

Više informacija o samom izdanju i turneji "Van Gogh 2019" možete pronaći na oficijalnom (musicvangogh) You Tube, FB, Instagram i Twitter profilu grupe.