Image

P F A N N E R sokovi

Dragocjena priroda za dragocjen život!

Korijeni Pfannerova obiteljskog posla sežu u 1856. godinu kada Hermann Pfanner kupuje gostionicu "Gasthaus Hirschen" u Lauterachu – Austrija, uključujući malu pivovaru i destilariju rakije.
Obiteljsko poslovanje oduvijek je obilježavala ljubav prema plodu i velika stručnost kada je riječ o jabukama. Stoga je jabuka "uzvišena" i u samom logo-u.

Pfanner se održava u visokom pogledu izvan granica Europe zbog svoje pedantne proizvodnje voćnih sokova, voćnih nektara i voćnih koncentrata, kao i ledenih čajeva, pića od čaja, vina i finih rakija.

Širok asortiman proizvoda ističe se upečatljivim i funkcionalnim dizajnom, kao i visokom razinom kvalitete u proizvodnom procesu.

Kvaliteta Pfanner sokova očuvana je zagrijavanjem voćnog soka, kako bi mikroorganizmi odgovorni za proces fermentacije u hrani i piću bili onesposobljeni.

Pfanner sokovi griju se dovoljno dugo da spriječe fermentaciju i dovoljno kratko da zadrže okus, miris i vitamine iz voća.

Punjenje proizvoda je takozvani aseptički proces, što znači da je potpuno čist. Ambalaža osigurava proizvodu zaštitu od

kisika i svjetla, što Pfanner proizvodima omogućuje duži rok trajanja.

 

"Dajemo najveće mogućnosti za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda pomoću darova prirode. Ljudi, njihove potrebe i u našem slučaju okus, užitak, zdravlje i osvježenje su u središtu. To znači da na svim razinama proizvodnog procesa primjenjujemo najviše standarde kvalitete, koje osiguravamo stalnim praćenjem i kontrolom."

Započelo je s jabukama i ubrzo postala priča o uspjehu: Pfanner se sada može ponositi na više od 160 godina povijesti i 850 zaposlenika širom Europe. Svake godine tvrtka obrađuje oko 120.000 tona voća u vlastitoj proizvodnji na pet lokacija.