Image

Na ulicama Starog Grada dame obradovane ružama za Dan žena

Nastavljajući praksu uvedenu prethodnih godina, općinski načelnik Ibrahim Hadžibajrić čestitao je danas svim ženama 8.mart, Međunarodni dan žena, a uposlenici Općine Stari Grad obradovali su dame na ulicama ove općine ružama pvodom praznika.

 

“Svim ženama upućujem najljepše čestitke povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena. Želim Vam da budete uspješne, sretne i da ispunite sve ciljeve koje imate. Žene su stub porodice i oslonac svakog društva, a svojom snagom i odgovornošću doprinose boljem životu, napretku zajednice i prosperitetnijem društvu,” poručio je općinski načelnik Ibrahim Hadžibajrić u čestitki upućenoj povodom 8.marta.

 

Naše sugrađanke danas su bile ugodno iznenađene i obradovane dok su šetale ulicama Ferhadija, Sarači, Zelenih beretki, Baščaršijski trg i Trg oslobođenja-Alija Izetbegović.

 

Ulice Starog Grada danas su prepune građana, cvijeća i sve je u znaku Dana žena, a na ulicama je najviše dama sa cvijećem u rukama i poklonima. Ruže koje su im uručili uposlenici Općine Stari Grad su ih obradovale i uputile su riječi zahvalnosti.