Image

Hotel Han u srcu Bjelašnice

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 KM od Sarajeva.

Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe prirode.

Hotel Han raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom na Bjelašnicu. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone-a.

Konferencijska sala

Sala za sastanke kapaciteta je do 70 mjesta i površine 100 m². Profesionalna oprema odgovara standardima za poslovne potrebe seminara, predavanja, prijeme itd. Cijelom dužinom su stakleni portali što omogućuje dnevno svjetlo, a sadrži i vlastitu terasu površine 30 m², idealna za kratki predah na svježem zraku.

Relax Spa Zona

Opustite se i nagradite svoje tijelo posjetom našoj Private/Family SPA zoni, bilo da ste sa najdražom osobom, porodicom ili prijateljima. Poslovanje SPA zone je organizovano na bazi rezervacija u zasebnim zatvorenim terminima od 1,5 h za 2 do 7 osoba uz diskreciono korištenje jednog tj. iste grupe korisnika. Opremljena je finskom saunom, hidromasažnom kadom, tuševima, sobom za masažu i opuštanje, grejnim ležajkama i vlastitom terasom.

Mesdžid

Svim posjetiocima i gostima hotela Han Bjelašnica muslimanske vjeroispovijesti, na raspolaganju je mesdžid kapaciteta do 60 mjesta sa odvojenim ženskim i muškim abdesthanama. Organizacija šerijatskih vjenčanja i iftara naša je specijalnost.