Image

Frenkie i ekipa na okupu: U prodaji ulaznice za humanitarni koncert „Hip hop pomaže“

 

Donacijske ulaznice za humanitarni koncert „Hip hop pomaže“ koji Udruženje Pomozi.ba organizuje sa poznatim bh. muzičarima od danas su u prodaji.

 

U sarajevskom Domu mladih 15. decembra okupit će se poznata imena bosanskohercegovačke hip hop scene kako bi zajedno sa svojom publikom pomogli oboljelim ljudima u Bosni i Hercegovini kojima je potrebna novčana pomoć za liječenje.

 

Cunami, Frenkie, Kontra, Indigo, Loš Sin, Black Beriz, Nešela, Arot & 13 Lashka, Katarza, Geko, Shtela, SMA, Liloslav, Dzin Ma, Ofiraga, Gastra Hightime, Fanril & Splek, Hanibal & Veca, Ryker, Fejzaklija, Oneli i KZL zajedno će napraviti hip hop noć za pamćenje. Sav prihod od koncerta Frenkie i ekipa namijenili su Fondu za liječenja organizacije Pomozi.ba iz kojeg se svakodnevno uplaćuju sredstva teško oboljelim građanima, koji sami ne mogu finansirati liječenje.

 

Donacijske ulaznice po cijeni od 5 KM mogu se kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića 8, svakim radnim danom od 8 do 17 h i subotom od 10 do 17 h. ili putem web platforme www.pomoziba.org. Uplate se mogu izvršiti i putem računa Udruženja sa naznakom „hip hop pomaže“. Potvrda o uplati poslužit će kao ulaznica na koncert.